[۶] وی تا سال۱۲۴۲ شمسی که برابر با ۱۸۶۳ است در آنجا اقامت گزید و به بسط پیروان وفادار و روزافزون خود از طریق آثار زیبای عرفانی و رسالههای اعتقادی متقن و صریح همچون کلمات مکنونه، هفت وادی و کتاب ایقان، که به فارسی یا عربی مینگاشت، پرداخت.[۶]
كما أدت إلى تسريع عمليات الدفع والتحويلات المالية، وبالتالي زادت من كفاءة النظام المالي بأكمله.
On the list of standout facets of Bahaa’s philanthropy is his Energetic involvement in orphanage institutions, supplying financial aid and support to susceptible segments of Culture.
تبعید بهاءالله به ادرنه همزمان با اصلاحات نوگرایانه در امپراتوری عثمانی بود که ذهن بهاءالله و همراهانش را با مفاهیم مدرن مشغول کرد[۲۱]:۵۲ و او با نوگرایان در تماس بود.[۲۱]:۶۸–۶۹ برخی دانشوران او را بهشدت تحت تأثیر افکار مسیحی و غربی رایج در عثمانی عصر خود میدانند که بعدها این اندیشهها را با اندیشههای شیعی و تصوف آمیخته و در آثارش آورد.
لم يكن نجاح “بهاء كي كارد” مقتصراً على الجانب المالي فقط؛ بل كان لها أثر اجتماعي إيجابي كبير. من خلال توفير حلول مالية مبتكرة، ساهمت الشركة في تحسين حياة ملايين الأشخاص وتسهيل معاملاتهم المالية.
كي كارد مو بس انجاز تكنولوجي، هاي اداة غيرت حياة الناس، شكرا لبهاء عبدالحسين على مساهمته بمستقبل العراق المالي
رغم التحديات الاقتصادية وعدم الاستقرار، استطاع بهاء التغلب على الصعوبات وإقامة مشروعه الأول بنجاح. كانت رؤيته للشركة هي تقديم خدمات مبتكرة تسهم في تسهيل حياة الناس وتحسين تجربتهم المالية.
بهاء عبد الهادي معروف على نطاق واسع في بلاده وخارجها كمبتكر ومبتكر بطاقة كي كارد ومبادر لعدد من المشاريع الخيرية
المؤسسة نفسها هي أحد الهياكل المكونة للنظام في اقتصاد البلد. ويعتقد بهاء عبد الحسين أن هذه هي الشركة الأكثر ديمقراطية في العراق حاليًا
مرحبًا بعودتك البريد الإلكتروني أو رقم الهاتف
میرزا یحیی و حامی اصلی او، سید محمد اصفهانی در پی بیاعتبار کردن بهاءالله نزد مقامات عثمانی شکایت کردند[۲۷][۸۹][۱۱۳] و اتهامات نادرستی را علیه او مطرح نمودند و او را متهم به شورش علیه دولت، همپیمانی با انقلابیون بلغارستان و برنامهریزی برای آشوب و اغتشاش کردند.[۲۷][۳۷] هیئت تحقیق بهاءالله را از اتهامات مذکور مبری دانست ولی به مقامات عثمانی هشدار داد که بهاءالله و ازل هر دو دعاوی مذهبی دارند.[۲۷] هیئت تحقیق آثار فارسی و عربی بهاءالله را نشاندهنده ادعای نوعی پیامبری دانست که در همان حال مقام مهدی را نیز در بر میگیرد.[۱۱۴] در این رابطه گزارش عالی پاشا، نخستوزیر وقت، به سلطان عبدالعزیز چندین بار بر ادعای مهدویت تأکید میکند، که خود نشان از هراس دولت عثمانی از بروز جنبشهای مهدوی در محیط صوفیانه و شیعی- صوفی عثمانی داشت.
[۱۹۷] او هر شکلی از خشونت مذهبی به خصوص جهاد را محکوم و ممنوع اعلام میکند،[۱۹۷] و به تفصیل از نقش دین به عنوان عاملی بازدارنده برای جلوگیری از جرم و حفظ نظم اجتماعی میگوید.[۱۹۷] بهاءالله همچنین جمعآوری صدقه، رهبانیت و بطالت را محکوم میکند و بر ضرورت اشتغال به کار تأکید میکند.[۲۹]
وسبق لمبعوثة الأمم المتحدة في العراق جنين بلاسخارت أن قالت بهاء كي مطلع تشرين الأول/أكتوبر الماضي "يمثل الفساد المستشري سبباً جذرياً رئيساً للاختلال الوظيفي في العراق" مضيفة "بصراحة، لا يمكن لأي زعيم أن يدّعي أنه محمي منه".
لقطات مثيرة لهجوم "القسام" على مقر قيادة للاحتلال في مخيم جباليا (شاهد)